“Probudi se nešto se dešava o Našoj se sudbini Rješava” bpz.ba 11.10..u18h

0
661
Slikovni rezultat za stop majorizacijiPozdrav svima, vrijeme je da se reagira na opetovano gaženje demokracije u vidu preglasavanja Hrvata i izbora za hrvatskog člana Predsjedništva osobe koja je izabrana bošnjačkim glasovima.
Naime, hrvatska mladost organizira prosvjednu šetnju u Mostaru, u mirnoj i dostojnoj povorci da iskazemo sućut demokraciji u BIH.
U četvrtak, 11.09.2018. u 18:00h u Mostaru povorkom
od Sveučilišta u Mostaru do Ureda Hrvatskog člana Predsjedništva BIH i polaganjem svijeća iskazati ćemo svoje nezadovoljstvo.
R. I. P. DEMOCRACY BiH naziv je prosvjedne šetnje.
Pozivam vas sve da dođete i zapalite svijeću, da pozovete sto vise ljudi, posebno sto vise mladih kako bi ovim dostojanstvenim postupkom pokazali sto mislimo o ovakvom načinu izbora hrvatskog člana Predsjedništva BIH.
Neka plamen svijeća koje budu gorjele pokažu da demokracija u BIH ne postoji, ali neka još snaznije pokaže da smo još tu i da necemo mirno prihvatiti rušenje političke volje hrvatskog naroda.
Za ovaj događaj ocekujemo opću mobilizaciju svih organizacija.
Vrlo je važno da ode dostojanstvena poruka iz Mostara u svijet o preglasavanju Hrvata i trebamo sto vise to kasnije podijeliti svim kanalima komunikacije kojima mozemo.
Ovo nije samo poziv, ovo je naša dužnost.
Srdačan pozdrav svima bpz.ba                                                                                                                                     “Probudi se nešto se dešava o Našoj se sudbini Rješava” bpz.ba 11.09.u18h