RAVNATELJI UPRAVA CIVILNE ZAŠTITE HBŽ I ŽZH BORAVILI U RADNOM POSJETU UPRAVI CIVILNE ZAŠTITE HNŽ

0
591

Ravnatelj Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije, dr.sc. Željko Marijan i ravnatelj uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, dr. sc. Drago Martinović sa suradnicima boravili su u petak, 8. lipnja 2018. godine u Mostaru, u radnom posjetu Upravi civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

 

U ime domaćina ravnatelje i njihove suradnike primili su Mladen Čabrilo šef odsjeka za vatrogastvo i Marin Čović šef operativnog centra Uprave civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije. Mladen Čabrilo šef odsjeka za vatrogastvo je upoznao goste o radu i funkcioniranju vatrogastva Hercegovačko-neretvanskoj županiji, kao i o pojedinostima koje prethode potpisivanju sporazuma o obuci i polaganju ispita za vatrogasce iz Hercegbosanske županije. Marin Čović šef operativnog centra govorio je o radu operativnog centra i o funkcioniranju kamera za rano otkrivanje požara.RAVNATELJI UPRAVA CIVILNE ZAŠTITE HBŽ I ŽZH BORAVILI U RADNOM POSJETU UPRAVI CIVILNE ZAŠTITE HNŽ

Ravnatelj Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije, Željko Marijan zahvalio je na prijamu i izrazio zadovoljstvo nesebičnom pružanju vrijednih informacija i spremnošću domaćina, ali i Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, da pomognu u radu Uprave civilne zaštite Ravnatelj uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, Drago Martinović istaknuo je zadovoljstvo uspostavljenom suradnjom s Upravom civilne zaštite Hercegbosanske županije pogotovo po pitanju obuke učenika, te dosadašnjom suradnjom između Uprava civilne zaštite Županije ZH i HNŽ  i kao i pruženoj pomoći od strane Uprave civilne zaštite HNŽ pri organiziranju rada operativnog centra, te izrazio nadu u buduću suradnju između triju Uprava.

Sudionici sastanka poseban naglasak stavili su na međusobnu suradnju tijekom protupožarne sezone, ali i ocijenili ga veoma korisnim, te najavili nastavak suradnje na zadovoljstvo svih triju strana, priopćeno je iz Vlade HBŽ.