Štimac nastavlja s kritiziranjem:

0
526
Mostar, 25.11.2014. - Veliko je zanimanje za mjesto nogometnog izbornika BiH, a mediji u toj zemlji navode da je pristiglo 13 prijava meðu kojima je bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, ali i ugledni europski struènjaci poput Giovannija Trapattonija i Felixa Magatha te nogometaša Enza Schifa i Lothara Matthausa. Arhivska fotografija od 22.8.2013. godine prikazuje Igora Štimca tijekom konferencije za medije. Foto HINA / Dario GRZELJ/ mm

Igor Štimac još jednom se oglasio o situaciji u Hajduku. Naime, prvo je otvoreno kritizirao Naš Hajduk, zatim je udruga najavila tužbu, a sada se ponovno oglasio.

‘Ova masna ekipa Našeg Hajduka kao jedini cilj ima još više se omastiti’

“U Hajduku je najveći problem kriza upravljanja. Klub vode neznalice i uhljebi koji su namirisali lovu. Izbori članova Nadzornog odbora često su prolazili pod prijetnjama onima koji su predstavljali ozbiljnu konkurenciju. A trofeja osvojenih u mandatu Našeg Hajduka su pune vitrine. Morali su maknuti sve naše slike iz klupskih prostorija da naprave mjesta za svoje medalje. Ha, ha, ubit ću se od jada”, objavio je Štimac.

Zatim je dodao:

“Udruga Naš Hajduk tek će se suočiti s valom napada i optužbi. Sve lažne optužbe i napadi na one koji misle drukčije sad će doći na naplati, a pad će biti težak i bolan. Razumijem da je Torcida dugo tolerirala ovakvo upravljanjem kluba jer je dobar dio osnivača Našeg Hajduka došao iz njihovih redova. No, sad je svima jasno da ova masna ekipa Našeg Hajduka kao jedini cilj ima još više se omastiti. Preporučam svima koji su do sad uplaćivali novac kroz članarine u NH da to više ne čine i neka inzistiraju da njihov novac ide izravno u HNK Hajduk”, dodao je Štimac.

Izvor: narod.hr