Tjedni komentar… Hercegovci dolaze u Kotor u posjet svjetskoj modnoj kreatorici i stilistkinji Radi Krivokapić Radonjić.

0
9591

Uvaženi profesor umjetnosti Mate KelavaRadio Tomislavgrad - U emisiji "Dnevno zrcalo" od 11 sati razgovaramo o kvizu znanja "Sila nije pobijedila"-Tomislavgrad u Domovinskom ratu, koji će biti održan danas u hotelu "Tomislav" s početkom u 17 je prije deset godina najavio ideju o obilježavanju 1100 godina od krunidbe Prvog hrvatskog kralja. Kralja Tomislava  davne 925-te godine. Na upit zašto je odabran Tomislavgrad za obilježavanje obljetnice, logično i spremno je odgovorio: ” Duvanjsko polje je bila žitnica  koja je  mogla logistički podnijeti  organizaciju u jednom trenutku” Dok smo razgovarali, pridružili su nam se mnogi dragi prijatelji. Nastavlja se priča, uvaženi profesor reče kako su doveli ženu iz Boke Kotorske  koja je bila zadužena za  odjeću  u vrijeme krunidbe Kralja Tomislava. Netko od nazočnih reče kako se povijest ponavlja, a da ništa nije slučajno potvrdi činjenica da me sinoć uvaženi profesor nazvao i kaže kako ćita moje komentare pa kako se bliži obljetnica 11 stoljeća od krunidbe Kralja Tomislava na Duvanjskom polju, otići ćemo u Boku Kotorsku , odnosno u Kotor i tražiti mišljenje od svjetske modne dizajnerice i stilistkinje  Rade Krivokapić Radonjić.

Veoma obradovan i iznenađen, profesor je čitao i naše komentare ali i članak u Večernjim je učinio svoje, te tako se dogodi da se povijest ponavlja, rado ću prenijeti vijest i dogovoriti sve detalje događaja.Čujem da bi Goran Višnjić ili Kurbaša mogao biti glavni lik.  Vjerujem kako će svjetska stilistkinja i dizajnerica Rada Krivokapić Radonjić i njen tim biti počašćeni  i zadovoljni. Očekujem kako će KOVLIM odigrati svoju najvažniju ulogu i biti prepoznatljiv odjevni detalj Kralja Tomislava. A modna ikona nastavlja tradiciju naših predaka, te čitateljima prenosimo vijest kako je novi brend u Kotoru a ne u Trstu i Italiji ( kao nekad) Svi putovi vode u Boku Kotorsku, prijestolnicu mode. Kotor - Wikipedia
Inace ne komenturam,ali Vama Rado koja cinite svijet ljepsim mjestom,żivljim,osjećajnijim,Vama moram da se zahvalim za postignutu i zaslużenu nagradu,i pożelim Vam svako dobro od <3 (Željka.M.L)
Autor objave Mladen Ljubić Vajta