ZAVRŠNI SKUP U ŠIROKOM

0
165
Iz HDZ-a poručuju: HDZ BIH je stranka koja nema ozbiljnu konkurenciju u Širokom Brijegu
Iz HDZ-a poručuju: HDZ BIH je stranka koja nema ozbiljnu konkurenciju u Širokom Brijegu
0
0

U prepunom kinu ‘Borak’ održan je završni predizborni skup Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg. „Kandidirao sam se jer iza mene stoji stranka koja nema ozbiljne konkurencije“, rekao je na početku svog govora Miro Kraljević aktualni gradonačelnik i kandidat HDZ-a BiH za gradonačelnika Širokog Brijega. „U proteklom mandatu dogodili su se kapitalni projekti vrijedni 20-ak milijuna maraka od kojih ću izdvojiti školu na Lisama, autobusni kolodvor, vodovod u nekoliko mjesnih zajednica, projekt sustava navodnjavanja, a u tijeku je realizacija projekta kanaliazacije. U sljedeće dvije godine završit ćemo vodovod u preostalim mjesnim zajednicama“, rekao je Kraljević istaknuvši zadovoljstvo posjećenosti predizbornih tribina koje su u protekla tri tjedna održana u svim temeljnim ograncima stranke.

„Lolo moja ispuni mi želju priključi se i ti HDZ-u“, jedna je od pjesama koja se mogla čuti od članova i članica HKUD-a „Crnašnica“ iz Knešpolja, te članova HKUD-a „Ganga“ i „Brda“ iz Izbična.

Vinko Topić aktualni predsjednik Gradskog vijeća i nositelj liste Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće govorio je o uspješnom radu Gradskog vijeća u aktualnom sazivu, te istaknuo uvjerenje da će pobjeda na lokalnim izborima biti uvjerljivija od one prije četiri godine.

Nazočnima se u ime predsjednika HDZ-a Hrvatske Andreja Plenkovića obratio Milan Kovač, a u ime predsjednika HDZ-a BiH i člana predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića nazočne je pozdravila Borjana Krišto zamjenica predsjednika HDZ-a BiH. „Kada HDZ dobija izbore u BiH onda se na Pantovčaku i Markovu trgu lakše diše“, rekao je Kovač.

„HDZ BiH treba biti ne samo pobjednik već uvjerljivi pobjednik lokalnih izbora“, rekla je između ostalog Borjana Krišto. Krišto je govorila o važnosti lokalne razine i suradnje s višim razinama vlasti istaknuvši da „sve što lokalna zajednica radi to je rezultata suradnje lokalnih vlasti s višim razinama vlasti“.

Na samom kraju predizbornog skupa predstavljeni su kandidati Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće, uslijedilo je zajedničko fotografiranje kandidata Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće, kandidata za gradonačelnika i gostiju, nakon čega je priređen domjenak na Trgu Gojka Šuška.

TAGOVI