ZDRAVKO MAMIĆ SAZVAO PRESICU: ‘PRVI PUT O ČINJENICAMA I DOKAZIMA KOJI PRIJE NISU JAVNO PREZENTIRANI…‘

0
316

Rekao je da će govoriti o temama, činjenicama i dokazima koji nisu prezentirani, bez ustezanja…

Po prvi puta nakon što je saznao da je presuda na zatvorsku kaznu od šest i pol godina zbog honorara u Dinamu postala pravomoćna, putem svog se Facebook-profila oglasio i Zdravko Mamić:

– Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas u Mostaru. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra! – napisao je Mamić.

Već dugo gazda Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa nije imao press-konferenciju pa će ga biti, u najmanju ruku, opet vrlo zanimljivo vidjeti pred kamerama i mikrofonima.

Podsjetimo, Zdravku Mamiću je potvrđena kazna od 6 godina i šest mjeseci zbog kriminala u Dinamu, a Zoran Mamić osuđen je na 4 godine i 8 mjeseci nakon što je utvrđeno da će po jednoj točki suđenje morati biti nastavljeno. Bivšem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću također je potvrđena ranija kazna od 3 godine zatvora.