Afera Lovren: Detalji najnevjerojatnije ljubavne priče

0
388

Nakon što se uplela hrvatska policija, slučaj Lovren mogao bi dobiti epilog u sudnicama, ali u medije i dalje dolaze kontradiktorne informacijeAfera Lovren: Detalji najnevjerojatnije ljubavne priče

Slučaj bračne nevjere Anite Lovren, supruge hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena, iz dana u dan postaje sve kompliciraniji. Što je na prvi pogled izgledalo kao obična bračna nevjera izgleda će dobiti svoj epilog u hrvatskim sudnicama.

Sve je počelo člankom u britanskom tabloidu The Sun koji je objavio neke tajne detalje iz braka Lovrenovih. Točnije, objavili su fotografiju Anite Lovren s dotad nepoznatim Dariom Torbićem.

“Nevjera je jako povrijedila Dejana. Povrijedila mu je ponos. Priznao je da nije bio najbolji suprug, ali je pružio lijep dom i život supruzi i njihovo dvoje djece”, nedavno je ispričao anonimni izvor britanskom tabloidu.

Nedugo nakon toga, obrambeni igrač Liverpoola i hrvatske reprezentacije, uslikan je bez vjenčanog prstena što je samo pojačalo glasine o neminovnom bračnom krahu Lovrenovih.

Anita Lovren i Dejan Lovren

Međutim, nedavno je u javnost dospio iskaz Anite Dražić, bliske prijateljice Anite Lovren. Ona je britanskom The Sunu ispričala da ju je Dario Torbić oteo i prijetio joj zato što je ona htjela raskrintati Darijeve namjere. Navodno je Dario pokušavao nagovoriti Anitu Lovren na razvod od Dejana. U takvoj parnici Aniti bi navodno pripalo više od 3 milijuna funti, a Dario je, kako tvrdi Dražić, htio uzeti bardio tog kolača.

Dražić je htjela to ispričati Lovrenovoj supruzi kako bi je upozorila i pokušala spriječiti razvod. Dario Torbić navodno je za to saznao i oteo je Aniti Dražić i njezinu sestru.

U sve se umiješalo i Državno odvjetništvo, a na svojim stranicama opisali su tijek otmice Anite Dražić i njene sestre koja se dogodila 29. ožujka ove godine. DORH piše da su Dario i njegov otac dovezli se do kafića u kojem su sjedile sestre Dražić i počeli vikati na njih. Dario je tada razbio čašu s vodom, a dvojica Torbića uhvatili su Anitu i ugurali je u svoj automobil BMW X6. “Obojica osumnjičenika su ušla u osobno vozilo kojim je upravljao prvoosumnjičenik i automatski zaključao vrata kako bi im objema onemogućili izlazak te su ih, protivno njihovoj volji, odvezli na Sljeme”, stoji u priopćenju DORH-a.

Mario Mamić

Na Sljemenu su tek počele oštre prijetnje. Dario je Anitu primio za donju čeljust i počeo prijetiti da će je politi solnom kiselinom i da bi njen sin mogao nastradati.

U istom tom kafiću navodno su se sestre trebale sresti s neimenovanom muškom osobom. Jutarnji list piše da je riječ o Mariju Mamiću, prijatelju i menadžeru Dejana Lovrena. Tamo bi Mamića upoznala s Darijevim planom opreotimanju supruge Anite, ali i polovice imovine.

“Ti hoćeš s Mamićem razgovarati, a? Meni si htjela pokvariti kombinaciju“, prijetili su Torbići otetoj Aniti. “Ne smiješ s nikim razgovarati. Jel znaš da su Mamići opasni ljudi”, navodno joj je rekao Dario Torbić, piše Jutarnji. Nakon prijetnji objema sestrama, vratili su ih u kafić u kojem su ih i našli.

Otmicu je netko od gostiju kafića prijavio policiji, a Anita je, izgleda, od straha sve zanijekala. Kako saznaje Večernji iz kruga osoba bliskih Aniti Dražić, ona se nakon nekog vremena sakrila prijateljima Beogradu kako bi bar privremeno bila na sigurnom.

Privođenje Daria i Damira Torbića

Torbić se na policiji branio da nikome nije prijetio, te da je on zapravo žrtva ucjene. Anita Dražić navodno je tražila novac od Marija Mamića kakokompromitirajuće fotografije Anite Lovren ne bi dospjele u javnost. Mamić, s druge strane, nije htio komentirati čitavu priču. “Ništa o tome ne znam“, samo je kratko odgovorio novinarima Večernjeg Mario Mamić.

U medije još nije dospjela bilo kakva izjava bračnog para Lovren. Dejan je prošlog tjedan dao iskaz policiji, a neslužbeno se doznaje da je rekao da o otmici ne zna ništa.

Zasad, policija i dalje pokušava raspetljati ovaj gordijski čvor prijetnji i ucjena, a Dariju Torbiću određen je jednomjesečni pritvor. Njegov otac, Damir Torbić, pušten je da se brani sa slobode.bpz.ba

tagovi