Borjana Krišto dala potporu novoj Upravi HT-a Mostar

0
678

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto posjetila je Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar gdje je razgovarala s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem.

Primorac je upoznao predsjedateljicu Krišto o trenutačnom stanju i svim novinama vezanim uz poslovanje poduzeća otkad je preuzeo dužnost predsjednika Uprave, naglasivši potpunu spremnost novoga vodstva za rješavanje svih postojećih problema, kao i podizanja poslovanja na što višu razinu. Poseban naglasak Primorac je stavio na buduće planove i razvojnu strategiju HT-a Mostar, kazavši kako će ovo poduzeće ubuduće ići ukorak sa svim suvremenim kretanjima na tržištu telekomunikacijskih usluga.

Predsjedateljica Krišto izrazila je zadovoljstvo informacijama koje je dobila od Primorca, te iskazala punu potporu sadašnjoj Upravi u njihovu djelovanju. Krišto je posebno istaknula stratešku važnost HT-a Mostar u Federaciji BiH, dodavši kako bi ovo poduzeće, sa svim svojim uspjesima i rezultatima koje planira ostvariti u idućem razdoblju, trebalo biti pokazateljem ispravnoga puta i dobre poslovne politike i drugim sličnim poduzećima u FBiH.
Uz ostalo, predsjednik Primorac upoznao je predsjedateljicu Krišto i s poslovanjem HT-a Mostar kao društveno odgovornoga poduzeća, što je posebno vidljivo kroz niz različitih projekata, manifestacija, humanitarnih i drugih akcija kojima pruža potporu.

TAGOVI bpz.ba