Dario Srna: Predstojeća utakmica protiv Italije na Poljudu biti će drugačija od one na San Siru

0
646
Croatia's Darijo Srna

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna izjavio je kako će našoj reprezentaciji biti jako teško igrati protiv Talijana bez gledatelja na Poljudu, ali je naglasio da će Vatreni dati sve od sebe da ostvare dobar rezultati i tako se približe za još jedan korak plasmanu na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

-Za mene je nevjerojatno da se tako velika utakmica igra bez gledatelja i siguran sam da je mnogima u Dalmaciji žao što neće moći biti na Poljudu, ali moramo to pretrpjeti, izjavio je Srna.

Naglasio je da je uvijek poseban osjećaj istrčati na Poljud pa makar on bio i prazan kao što će se biti slučaj u petak u utakmici protiv Italije.

Istaknuo je da će Hrvatska igrati strpljivo te je dodao kako smatra da će predstojeća utakmica protiv Italije na Poljudu biti drugačija od one na San Siru jer je reprezentacija Italije u nepovoljnijoj situaciji od hrvatske reprezentacije.

-Očekujem drukčiju Italiju koja nije u bajnoj situaciji te bi njima naša pobjeda ili neriješen rezultat teško pao pošto bi se tada bili prinuđeni boriti za drugo mjesto u skupini, smatra Srna.

Za neigranje Luke Modrića i Vedrana Ćorluke u predstojećoj utakmici protiv Italije Srna je izjavio kako je to velik hendikep za našu reprezentaciju, ali vjeruje u mlade igrače da su sposobni odigrati kvalitetnu utakmicu i bez Modrića i Ćorluke.

 

M.B.