I Dodik na Večernjakovu pečatu: SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA!

0
665

Uz članove Predsjedništva BiH Mladena Ivanića i Dragana Čovića, te predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović i predsjednika Hrvatskog sabora Josipa Leku, Večernjakovu pečatu, uz brojne javne ličnosti nazočili su i predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevnada te predsjednici Federacije BiH Marinko Čavara i predsjednik RS Milorad Dodik

U izjavi za novinare uoči manifestacije Dodik je kazao kako su odnosi Banja Luke i Mostara oduvijek bili dobri, kao i njegovi odnosi s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem, naglasivši kako je i dalje “stisak ruke” važniji od bilo kakvih sporazuma. Kazao je da je u Mostar došao vidjeti neke drage prijatelje.

-Mi nikada nismo ni zamrzavali odnose s Mostarom i Čovićem tako da nema potrebe da ništa odmrzavamo. Među nama je sve jasno – kazao je Dodik, podsjetivši da je svojevremeno dobio nagradu “Večernjeg lista”.

Među uzvanicima na Večernjakovu pečatu bio je i lider SBB-a Fahrudin Radončić.  (sve je isto samo njega nema) dobro ih je Jozo okupio mašala momče!