Apolo d.o.o. Mostar – novi ovlašteni trgovac i serviser Škode u Mostaru

0
849

Tvrtka Apolo d.o.o. Mostar sa sjedištem u Mostaru,  novi je ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Škoda u Mostaru i Hercegovini.

Unatoč velikoj krizi kojoj smo svi svjedoci, a ista se najviše odrazila na tržište novih vozila, pohvalno je da unatoč svemu ima tvrtki i poduzetnika koji su spremni riskirati i uložiti novac u ovaj vrlo zahtjevan sektor.

Tako je tvrtka Apolo koja je osnovana 2000. godine i dosad se bavila prodajom rezervnih dijelova i servisiranjem vozila, od sada putem koncesije u sklopu svog objekta integrirala prodajno-servisni odjel za Škodu. Raspolažu također sa suvremenom servisnom radionicom za održavanje i popravak motornih vozila, koja je opremljena najsuvremenijom dijagnostičkom opremom i specijalnim alatima.

Po riječima voditelja prodaje Marija Filipovića, planiraju izgraditi potpuno novi prodajno-servisni centar Škode po najnovijim standardima VW koncerna u blizini sadašnjeg objekta. Izgradnja bi trebala uskoro početi. Istakao je kako njihov rad usmjeren je ka potpunom zadovoljstvu klijenata koji koriste njihove usluge i s personaliziranim odnosom, iskrenom ljubaznošću, cjelovitom ponudom i stručnošću planiraju ubrzo postati jedan od vodećih Škoda trgovaca u BiH.

Iz Apola obavjeÅ¡tavaju sve ljubitelje Å kode i one koji to žele postati da je u Mostar stigla treća generacija najprodavanijeg modela Å kode, nova Å koda Octavia. Jučer je u Sarajevu na oficijelnoj press konferenciji svečano predstavljena treća generacija Å kodinog bestselera – Å koda Octavia, a već danas je možete testirati.

Povodom početka rada novog Škoda prodajno-servisnog centra i dolaska nove Škode Octavie tvrtka Apolo d.o.o. Mostar organizira dane otvorenih vrata u razdoblju od 27.4. do 30.4.2013.

Iz Apola pozivaju sve zainteresirane da ih posjete u njihovom prodajno-servisnom centru u Mostaru na Bišću polju i budu među prvima koji će testirati novu Škoda Octaviu i provjeriti zašto Octavia oduševljava svaki dan.

bpz.ba