Izborni komentar,  ili grmi ili se zemlja trese, ili se braća dijele oko vlasti.

0
507
https://www.youtube.com/watch?v=rxcUaUALkqE
Sjeća li se itko izborne noći na Lištici kad se birao Predsjednik “partije”, okrenu se rezultat na drugu stranu, ali  večeru nisu otkazali u Kitića, a Kitić dade komentar “jel to netko noćas krčio ???”
Danas je sjednica Predsjedništva u Mostaru, a sukladno “vremenu korone”  i sjednica je virtualna, pa  pratite na mobitelima dragi hrvatski puče, da vidimo jel netko krčio ili je plitko zaorao političku tvrdu oranicu???
Tko su kandidati ???i hoće li biti promjena???, hoće li istim plugom ili traktorom???, a ako dobro ne uzoru politički tvrdi bilobrig, račun će stići na naplatu. Svima je jasno kako je plitko zaorano livanjsko duvanjsko i glamočko polje, vrlo brzo će sjeme uroditi plodom ili kukoljom. Naravno račun će se ispostaviti Prvaku hrvatskog naroda iako su lovci i topovi griješili.
osobno ne bih vjerovao srpskim taktikama, mada Ivković garantira, nemam povjerenja i vraća mi se jedno pitanje “Šta se dogodi na Studenim vrilima???, zašto napadoše maloljetnog dragovoljca???, ima li tko da zaštiti čast i žrtvu pa da se “nakostruši”??? Vidjet ćemo vrlo brzo tko je u pravu, ali bit će kasno. Volio bih da ne budem u pravu.
Čestitke  Kraljeviću kandidatu za gradonačelnika Širokog Brijega, čestitam Grizelju kandidatu za načelnika Gruda, čestitam Ljubušacima na  korektnim političkim potezima sa načelnikom Barbarićem, veoma mudra politička transakcija, džentlmenski potez,
A bitka na Neretvi???, hoće li se sječa knezova  odgoditi ako padne i  Ljubo Bešlić???, posljednji rođeni iznad 500 metara, zatrest će se zemlja Hercegova..,, može nastati i nova pjesma nakon 101 godine..,” ta mu kletva ne bijaše laka,  majka porodi junaka”   Hoće li Borka Prvoborka  preuzeti kormilo i udariti na  posljednjeg brdsko planinskog Kneza Neretvanjskog,(ne posušaka Lj. Bešlića) uskoro ćemo saznati
Do tada veliki brdsko planinski pozdrav svim Prvacima hrvatskoga puka, svim biserima hrvatskoga roda, Knezovima, uskocima i ajducima  Herceg Bosne ponosne.
  MLADEN LJUBIC VAJTA