Korak ostavljene mladosti

0
454

‘Razvela sam se sa 37 godina i nikad nisam očekivala da će mi se ovo dogoditi’

Nakon 12 godina braka, novinarka Tracy Brown Hamilton i njezin suprug odlučili su se razvesti.

Shvatili su kako su samo “jako dobri prijatelji” koji pokušavaju ostati u braku.

U dobi od 37 godina i bez djece, novinarka se odlučila rastati.

– Šest mjeseci nakon što smo se rastali shvatili smo koliko smo dobru odluku donijeli. Rastali smo se uz pivo i shvatili da smo zapravo donijeli dobru odluku zbog koje smo oboje osjećali veliko olakšanje – priča Tracy Brown Hamilton.

Ona je živjela u Haarlemu u Nizozemskoj i nije imala djece.

– Nikad nisam niti bila sigurna želim li ih imati, ali budući da sam se u 37. godini razvela, shvatila sam da sam se odrekla osnivanja obitelji i da su mi ta vrata zatvorena – kazala je.

Prepričava kako se njezina romantična avantura sa suprugom pretvorila u crtani film “Tom i Jerry”.

– Mislila sam da će mi, ako budem slobodna, sve mogućnosti biti otvorene, ali uglavnom se sve svelo na to da sam sjedila sama na balkonu, pila vino i pušila cigarete – prepričava svoje iskustvo Tracy Brown Hamilton. Čak je otišla na put u Kinu, ali ni ondje se ništa nije promijenilo pa se vratila u Nizozemsku gdje je dan nakon povratka dobila otkaz.

– Prijatelj, 50-godišnji Irac, savjetovao mi je da kontaktiram kolege u SAD-u i do kraja tjedna sam imala posla dovoljno da preživim. Irac i ja počeli smo izlaziti i s vremenom sam to nazvala vezom – prepričava svoju priču Tracy. A onda se dogodilo nešto neočekivano.

– Šest mjeseci kasnije, ostala sam trudna. Kada je naš sin imao osam mjeseci, ponovno sam ostala trudna, a kada je naša kći bila stara osam mjeseci, očekivali smo naše treće dijete – kaže Tracy.

– Rastala sam se sa 37, a do 40. sam već bila ponovno udana, imala novinarsku karijeru i troje predivne djece – zaključuje svoju priču ova novinarka. bpz.ba