Kraljica Elizabetha o smrti princeze Diane: Očito je netko podmazao kočnice

0
234

U posljednje vrijeme britanski mediji pišu da je kraljica Elizabetha II nakon prometne nesreće u kojoj je poginula princeza Diana, kazala kako je najvjerojatnije “netko podmazao kočnice na automobilu”, prenosi Anadolija.

Prema pisanju britanskog lista “Telegraph”, koji se poziva na knjigu Ingrid Seward “Kraljičin govor”, navodi se kako je britanska kraljica Elizabetha II. odmah nakon nesreće 1997. godine kazala da su najvjerojatnije “kočnice na automobilu bile podmazane”.

Spisateljica Seward u svojoj knjizi navodi kako prva reakcija kraljice Elizabethe II., nakon što je saznala da je Diana teško ozlijeđena u nesreći, zapravo govori o “kompliciranom i nesvakidašnjem odnosu između dvije žene”.

Također u ovom djelu je napisano i to da su kraljica i princeza u početku bile veoma bliske, ali da se to u kasnije promijenilo, nakon što su mediji pokazivali sve više interesa za princezu.

Bivša žena prijestolonasljednika princa Charlesa, princeza Diana 1997. godine i biznismen Dodi Fayed poginuli su u prometnoj nesreći u Parizu.