Marin ÄŒarapina potpisao je profesionalni ugovor za WMC

0
695

Muay thai borac Marin Čarapina potpisao je profesionalni ugovor na 3 godine sa prestižnom organizacijom WMC (World MuayThai Council – www.wmcmuaythai.org) koja je autoritativno tijelo za reguliranje tajlandskog boksa kako u njegovoj kolijevci Tajlandu tako i širom svijeta.

Razlog zanimanja za Marina je nedavno osvojena titula Hrvatske u tajlandskom boksu čime je i potvrdio status ponajboljeg boraca na ovim prostorima. Tom prilikom je dobio prestižnu titulu najboljeg borca prvenstva kao i brojne nagrade koje mu je uručio osobno legenda tajlandskog boksa na ovim prostorima Branko Cikatić.

Za Marinovu buduću karijeru zadužen je njegov menadžer Dr. Mešinović Muamer koji ima dugogodišnje iskustvo u promoviranju boraca, a za njegove pripreme u tajlandskom boksu povjerenje je ukazano mentoru Dragiši Saviću, inače Internacionalnom koordinatoru za Bosnu i Hercegovinu pri WMC/IFMA.

”Ovo je velik dan u mom životu. Naporno sam trenirao 11 godina i trud se isplatio. Moj san da postanem profesionalni muay thai borac se potpisivanjem ovog ugovora ostvario. Hvala svima koji su mi u realiziranju ovog projekta pomogli a velike čestitke mojim trenerima Miri Velagiću i Slavenu Planiniću”, rekao je Čarapina.

Marin Čarapina će za mjesec dana svoj profesionalni put započeti u muay thai kolijevci Tajlandu gdje će brusiti svoje vještine u WMC kampu (www.lamaimuaythaicamp.com) na Samui otoku. Nakon priprema plan je početi sa prvim mečevima koji se planiraju u Bangkoku, a poslije toga očekuju se borbe u Francuskoj, Brazilu, Singapuru i Australiji.

Imam puno povjerenje u svoje vještine i dati ću sve od sebe da pobjedim u svakom meču, na koncu je dodao Marin. Mladi Mostarac je bio poznato ime u regiji kad je u pitanju tajlandski boks, sada je došlo vrijeme za veću pozornicu. bpz.ba