Mostar: Čović otvorio laboratorij za med

0
528

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, predsjednik HDZ BiH i HNS, dr. Dragan Čović danas je u Mostaru na Agronomskom i prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Kampusu 2 Rodoč otvorio Laboratorij za med.

Nakon uvodnih pozdrava, dr. Čović obratio se prisutnima.

„Koliko god ovo možda izgleda mali projekt, on je upravo primjer kako mi trebamo graditi svoju strukturu kako bi vlast funkcionirala na jedan drugi način. Zato postoji dekanica i naša rektorica, kako bi nas jednostavno svaki dan malo podsjećali. Ne vidim ni jednog razloga da upravo mi, čiji je to posao, ne definiramo kroz zakonodavstvo ono što vama treba da ovaj laboratorij zaživi u punom kapacitetu. Ovo je možda mali projekt, ali kad ste vi to uspjeli sve ćete uspjeti. Ako znate mene mobilizirati svaki put oko vaše ideje, siguran sam da ćete uspjeti i sve druge. Želim vam da uspijete u tome, a svima nama da slijedimo ove posebne primjere”, istakao je Čović.

med

“Ovo je prvi laboratorij ovakvog sadržaja u Bosni i Hercegovini i neka bude još ovakvih sadržaja na našem Sveučilištu. Još jednom vam zahvaljujem što ste me pozvali, bilo mi je zadovoljstvo zajedno s vama otvoriti ovaj laboratorij, ali jednako tako bit će mi zadovoljstvo stati zajedno s vama oko svake nove ideje koju vi zagovarate. Svako vam dobro i živjeli”, kazao je dr. Čović.