Nino Raspudić popio svoj ‘Kratki espresso’ u Å irokom Brijegu

0
677
Večeras (ponedjeljak) je u dobro popunjenom kinu Borak u Širokom Brijegu održana  promocija knjige Nine Raspudića “144 plus jedan kratki espresso”. Večernjakov kolumnist Nino Raspudić, poznati hrvatski politički analitičar iz godine u godinu prati događanja na hrvatskoj i bh društveno-političkoj sceni pišući kolumne u Večernjem listu pod nazivom  Kratki espresso.
Proporcionalno broju kolumni rastao je i broj poklonika koji u njegovom pisanju i promišljanju pronalazili stavove koji su im bliski pa će im ova knjiga zasigurno dobro doći kao podsjetnik na Raspudićeve pročitane kolumne. Vjerodostojan i iskren u svojim uvjerenjima, Nino Raspudić ‘počastio’ nas je knjigom sa 144 nešto gorča kratka espressa uz kojeg nam na svoj originalan i vrlo jasan način otkriva pozadinu mnogobrojnih  političkih događaja kojima svakodnevno obiluje ovo naše podneblje.

Predstavljači knjige su bili zamjenici glavnog urednika Večernjeg lista Valentina Rupčić i Frano Vukoja, sociolog Ivan Vukoja ravnatelj HNK Mostar i prof. dr. sc. Ivo Čolak, prorektor Sveučilišta u Mostaru. bpz.ba