Predsjednik Čović posjetio župu sv. Ane i mjesnu zajednicu Ljuti Dolac

0
273

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević sa suradnicima, večeras su posjetili župu sv. Ane i vijeće mjesne zajednice Ljuti Dolac.

Župnik župe sv Ane, zaštitnice Ljuti Dolac fra Ignacije Alerić, dočekao je izaslanstvo te je na sastanku iznio podatke vezane za župu, uz poseban osvrt na projekte. Župnik Alerić govorio je i o svim aktivnostima i izazovima koji opterećuju ovu župu i mjesnu zajednicu.

Izaslanstvo se sastalo i sa vijećem mjesne zajednice Ljuti Dolac, te je razgovarano o aktivnostima, planovima i projektima koji su i prezentirani. Istaknuta je potpora infrastrukturnim projektima, izgradnji vrtića, prostorija za mlade i školske sportske dvorane. Projekte podupiru vodstvo Grada Široki Brijeg, ali i Vlada Županije Zapadnohercegovačke.

Predsjednik dr. Dragan Čović prilikom posjete je iskazao punu podršku projektima na lokalnoj razini, kazao je kako će se sve veće razine vlasti uključiti u realizaciju i učiniti sve kako bi se napravili pozitivni pomac