AMERIÄŒKI OBAVJEÅ TAJAC PRIZNAO

0
562

‘Ponavljam svaki teroristički napad, poglavito u SAD-u je namjeran i lažan ili ih je forsirao FBI’

Borba protiv terorizma masama je predstavljena kao ključan uzrok zbog kojeg moramo pokrenuti Novi svjetski poredak, odnosno moramo uvesti potpuno novi način vladanja, kako bi iskorijenili tu šačicu ‘vjerskih fanatika’ koji se voze u američkim automobilima, mašu američkim zastavicama i pritom kolju gdje stignu, kršćane naravno!

I naravno, sva tehnologija ovog svijeta, sva vojska svijeta, sva služba svijeta ne može im ništa, nego kažu : ‘Moramo preustrojiti svijet da im stanemo na kraj?’ Je li to vama normalno? To je laž koju nam ekipa iz sjene želi plasirati kao realnost, i zaista je ‘bolesno’ što većina ljudi, mase, zaista to misli! Znate one vijesti, teroristi ovdje, strah ondje, teroristi tamo, strah vamo! To je to, kad mašinerija djeluje.

Dosta ljudi  ipak sluti da su ‘teroristi’ projekt svjetske vlade, a o tome je progovorio i Robert David Steele američki obavještajac Oružanih snaga SAD-a koji je za “Marine Corps” radio punih 20 godina, kao i bivši CIA-in agent koji je u emisiji koja govori o borbi protiv terorizma jasno rekao: “Većina terorističkih napada je izmišljena. Te napade stvorila je tajna služba. Ponavljam svaki teroristički napad, poglavito u SAD-u je namjeran i lažan ili ih je forsirao FBI. Činjenica je da mi sada imamo građane koji za FBI potiču terorizam. Mi se zaista nalazimo u jednom azilu ludila”, izjave su koje su pokrenule uzbunu u javnosti, iako se to znalo i puno prije ovoga, i iako Steel nije jedini koji tvrdi da živimo na kazališnim daskama upravljani neponovljivim režiserima ludila. Rekao je istinu, a istina je da smo svi prevareni. Oni se igraju našim životima. Kroje priče i događaje kako im paše. Izmišljaju terorizam kako bi kasnije ubijali civile i nikome ništa.

Govor Steela možete pogledati u nastavku na 12. minuti i 30 sekundi. bpz.ba