Anica Kovač danas slavi 40. rođendan, a izgleda poput djevojčice

0
882

Bivša misica i danas poduzetnica Anica Kovač na svoj 40. rođendan doista ima razloga za veliko ‘okruglo’ slavlje: iza nje je 15 godina skladnog braka, ima troje prekrasne djece te se uspješno bacila u poduzetničke vode, a uz sve to i danas izgleda besprijekorno.

Supruga bivšeg nogometaša Roberta Kovača 2. ožujka slavi četrdeseti rođendan – kćeri i sin Anice Kovač, 13-godišnja Letizia, sedmogodišnja Viktorija te devetogodišnji Marko zasigurno od jutra veselo skaču oko nje.

Dvadeset je godina prošlo otkad je Anica Kovač, tada Martinović, primila lentu prve pratilje Miss svijeta. Da se u manekenski svjetski vrh ne ulazi tek tako, govori činjenica da je Aničina karizma bila dovoljno jaka da je svih ovih godina javnost prati s jednakim zanimanjem.

Zbog suprugova nogometnog angažmana i majčinstva brzo se povukla iz svijeta menkenstva, to nije umanjilo njezin zvjezdani status – 180 centimetara visoka, vitka, i uvijek besprijekorno odjevena, uvijek je bila ‘in’. U nju se gleda dok nosi poderane traperice na špici, u nju se gleda u maloj crnoj haljinici na eventima. Kratka kosa joj je već niz godina zaštitni znak,  ali i osmijeh za koji kaže da je bio glavni ‘krivac’ za njezin uspjeh na izboru za Miss svijeta. I iako je zakoračila u četvrto desetljeće svog života, Anicu često prate komentari da izgleda poput djevojčice.

Obitelj je zbog karijere Roberta Kovača dugo živjela u Njemčkoj, a Anica se posvetila majčinstvu. Prije šest godina počeli su graditi kuću u kojoj danas žive. Kako su sva djeca stasala do školskog doba, Anica se opet predano posvetila poslu te je u prosincu 2013. godine sa suprugom otvorila restoran Vallis u Sesvetama koji uspješno vodi, a bavi se i humanitarnim radom, piše story.hr.

gallery1

Galerija bpz.ba