U Kalinjingradu su svi gledali u prelijepu Čapljinku

0
864

HRVATSKA ljepotica koja je privukla pažnju fotografa iz svih dijelova svijeta na tribinama u Kalinjingradu je 26-godišnja Čapljinka Ivana Knoll, prenosi Index.hr

Hrvatski navijači tradicionalno su s “kockicama” privlačili najviše pažnje, a još kad izgledaju poput ovih dama, jasno je zašto i oni koji inače ne navijaju za Hrvatsku žele da prođemo skupinu.

 

 

 

Pažnju javnosti privukla je 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore.

 

 

“Miss Hrvatske želim postati zato što smatram da je to san svake djevojke i zaista bi lijepa uspomena bila i sjećanje u starosti”, rekla je tada atraktivna brineta.

Otkrila je da je rođena u Njemačkoj u kojoj je živjela do osme godine, a potom je do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela u Hercegovini s roditeljima.

“Godinama sam se bavila latinoameričkim plesovima i nastupala. Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske. Osim moje ljubavi prema plesu oduvijek sam obožavala putovati, za mene nema ništa ljepšeg na svijetu od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju volim. Uspjela sam upoznati do sad mnogo zemalja, a cilj mi je posjetiti sve”, dodala je.

Na svom profilu na Instagramu predstavila se kao trbušna plesačica, plesačica na šipci i putnica.