ČOVIĆ HRIZOSTOMU:

0
263

ČOVIĆ HRIZOSTOMU:

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović uputio čestitku mitropolitu dabro-bosanskom Hrizostomu i svim pravoslavnim vjernicima u BiH u povodu Božića u kojoj stoji:

Vaše Visokopreosveštenstvo,

koristim ovu prigodu kao predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime uputiti Vama, preosvećenim episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u BiH iskrene čestitke u povodu nastupajućeg blagdana Božića.

Blagdan Božića, kao najradosniji kršćanski blagdan, poziva na ljubav, mir i zajedništvo. Briga za bližnjega, zajedništvo i sloga koji obilježavaju ovo sveto i radosno doba, neka nam budu putokaz i smjernica tijekom cijele godine. Neka nam novorođeni Krist bude svima snaga za nastavak zajedničkog djelovanja izgradnje naše domovine, na dobrobit svih žitelja Bosne i Hercegovine.

Želim da u miru, zajedništvu i blagostanju provedete presvete blagdanske trenutke, blagoslovljeni u radosnom slavlju koje pruža obiteljsko i prijateljsko okruženje. Neka Vam Kristovo rođenje donese sreću, ljubav i blagostanje, navodi se u Čovićevoj čestitki