Generalni direktor EP HZ HZB Marinko Gilja posjetio Ured gradonačelnika Širokog Brijega

0
687

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević sa suradnicima primio je u radni posjet v. d. generalnog direktora JP Elektroprivrede HZHB d. d. mr. sc. Marinka Gilju, izvršne direktore Iliju Bakalara i Ivicu Čule i rukovoditelja u proizvodnji Dragana Miličevića.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj suradnji koja je ocijenjena uspješnom i partnerskom, te budućim planovima i realizaciji projekata od zajedničkog interesa.

Na sastanku su predstavljeni elektroenergetski projekti koje EP HZHB namjerava realizirati na području Grada Širokog Brijega, pri čemu je naglašeno poštivanje ekoloških propisa i smjernica. To su male hidroelektrane Luke i Dubrava godišnje proizvodnje pet, odnosno 12 GWh električne energije. Vrijednost ovih projekata procjenjuje se na preko 30 milijuna KM.

„Široki Brijeg zaslužuje našu posebnu pažnju iz jednostavnog razloga velikog broja potrošača i jakih kupaca. Nadam se da ćemo u projektima koje smo danas predstavili pronaći zajednički interes i mi, ali i Grad Široki Brijeg“, rekao je između ostalog mr. sc. Marin Gilja. „Elektroprivreda HZHB je naš partner, te ne sumnjam da ćemo nastaviti s uspješnom suradnjom“, rekao je gradonačelnik Kraljević poželjevši gostima uspješno vođenje tvrtke koja je pokretač ukupnog gospodarskog razvoja Hercegovine, ali i puno šire.

TAGOVI bpz.ba