HGSS Mostar u potrazi za nestalim Dujmovićem pretraživali područje Goranaca

0
331

HGSS Mostar prema dogovoru s PU Mostar i danas je na terenu u potrazi za nestalim D.Dujmovićem.

Kako navode iz HGSS-a, četiri potražna tima, dva s potražnim psima i dva s vozilima, pretraživali su šire područje Goranaca. Novih saznanja o nestalom nema.

Pripadnici MUP-a HNŽ-a intenzivno tragaju, zajedno sa Županijskim tužiteljstvom za D. Dujmovićem od njegovog nestanka 18. studenoga ove godine, rekao je ranije za Fenu glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić, dodavši kako se istraga vodi u svim smjerovima.

Po njegovim riječima, pojedina brda oko Mostara pretraživali su i lovci zajedno s pripadnicima mostarskog HGSS-a.

HGSS Mostar objavio je na svojoj web stranici kako im je Policijska uprava Mostar uputila poziv u subotu, 5. prosinca da im pomognu u potrazi za nestalim Dujmovićem. Na teren je izašlo 30 pripadnika specijalne policije, 30 lovaca sekcije Cim, Ilići, Vihovići, inspektorski tim MUP-a HNŽ-a, prijatelji i rodbina, te 28 pripadnika GSS u BiH – GSS Široki Brijeg, HGSS Čitluk, HGSS Mostar, ISS Mostar.

Pretraženo je 17 zona po predjelima brda Planinice.

Na inzistiranje policijskih inspektora, u nedjelju 6.12.2015., nastavljena je potraga u kojoj su 22 spašavatelja su pretraživali teren brda Planinica, dva potražna tima s psima su radili u izdvojenim zonama. Pronađene tragove obrađuje inspektorski policijski tim koji vodi potragu, navedeno je na stranicama HGSS-a. bpz.ba