MEČ STOLJEĆA

0
611

U noći sa subote na nedjelju svijet će svjedočiti velikom okršaju dvojice najboljih boksača današnjice. Manny Pacquiao i Floyd Mayweather odradili su službeno vaganje u Las Vegasu, treneri su rekli što su imali na posljednjoj presici i sada je sve spremno za ono što mnogi zovu meč stoljeća.

Ovaj veliki boksački spektakl započeo je službenim vaganjem, posljednjim činom prije nego što ova dvojica boksača uđu u ring. Vaganje je pratilo više od 11 tisuća ljudi, a vaga je pokazala kako je 38-godišnji Mayweather teži od Pacquiaoa jedan kilogram.

“Vjerujem u sebe, vjerujem da ću pobijediti. Pacquiao je dobar boksač, bit će to vrlo zanimljiv meč, ali nakon naše borbe siguran sam da ću i dalje biti najbolji”, poručio je Mayweather.

Pacquiao je bio vrlo smiren i opušten na vaganju. Nakon odmjeravanja s Mayweatherom, rekao je svom protivniku “hvala”.

“Velika je ovo odgovornost za mene. Nadam se da će svi navijači, bilo da su moji ili Mayweatherovi, uživati u meču. Zaslužili su”, poručio je Filipinac. Njegov trener Freddie Roach otkrio je kako će Pacquiao pokušati doći do pobjede.

“Veliki mečevi za mene predstavljaju veliki izazov i oduvijek sam volio takve izazove. Mayweather je posebna priča. Odličan je borac, sjajno odrađuje defenzivne zadatke, ali ja sam trener koji smatra da se sve može riješiti snažnim napadom”, rekao je Roach.

Tyson laktom udario navijača

Mike Tyson odradio je svoj meč na službenom vaganju. Jedan navijač uočio je Iron Mikea te ga je bez pitanja zagrlio s leđa kako bi taj trenutak ovjekovječio. Međutim, umjesto trajne uspomene napasni obožavatelj dobio je udarac laktom.

Podsjećamo, meč je na rasporedu u 03:30 po hrvatskom vremenu. bpz.ba