Neymar: Fale mi brazilske zabave, a sin mi nije za nogomet!

0
325

Barcelonin je napadač Neymar priznao da očajnički želi igrati na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru ovoga ljeta.

Iako klub od njega traži da se odluči između Copa Americe i OI jer ne želi da se vrati bez odmora, on razmišlja o olimpijskom zlatu.

“Za mene, još jednom igrati na OI bio bi san, velika čast predstavljati Brazil još jednom na Igrama, pogotovo što su nam ove kod kuće”, rekao je za Goal Neymar, koji je 2012. u Londonu osvojio srebro.

“Jako želim biti ondje, ne samo zbog zlata koje Brazilu nedostaje, nego da to učinim u domovini.”

“Teško je poslati poruku brazilskom narodu i obećati nešto. Jedino što mogu je uvjeriti ih da ću dati sve od sebe za taj dres, svu snagu, sve umijeće, da odemo što je dalje moguće.”

Brazilac, kojeg smatraju ponajboljim nogometašem na svijetu, govorio je i o četverogodišnjem sinu Daviju Lucci da Silva Santosu.

Neymar krije nadanja da će sin njegovim stopama, jer nije opsjednut nogometom poptu oca. Zapravo, uopće ne voli taj sport!

“Mislim da mi sin ne razumije da ima slavnog oca. Zna da igram nogomet, ali mislim da ne shvaća veličinu, dimenziju tko mu je otac”, otkriva Neymar.

“Geez… Mislim da mi sin baš nije za nogomet! Zasad ga i ne voli, ali vidjet ćemo što će se događati. No, ne vjerumem… sad su mu četiri godine.”

Neymar je zaključio intervju priznanjem da zabave u Španjolskoj nisu kao kod kuće.

“Iz Brazila mi nedostaju prijatelji, obitelj… i zabave!”, rekao je i puknuo u smijeh!/ bpz.ba