Od utorka snijeg u nekim djelovima BiH

0
169

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini očekuje se pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima se očekuju prolazne padaline u cijeloj zemlji, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, javlja agencija Anadolija.Od utorka snijeg u nekim djelovima BiH

U Hercegovini kiše može biti prije podne. Poslije podne i u noći na utorak očekuju se nove padaline, koje će biti intenzivnije na jugu. Puhat će vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Tijekom noći vjetar će promijeniti smjer na sjever. Očekuje se jutarnja temperatura zraka uglavnom između osam i 13, na jugu do 15, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 13 i 18 stupnjeva Celzijusa.

U utorak u Bosni i Hercegovini očekuje se oblačno vrijeme sa povremenom kišom u nizinama, a u višim područjima sa susnježicom ili snijegom. Poslije podne postupnim padom temperatura zraka, kiša će tijekom noći prelaziti u susnježicu i snijeg i u nižim predjelima. Puhat će vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Temperatura zraka uglavnom bit će između četiri i deset, na jugu zemlje od 12 do 15 stupnjeva Celzijusa. Tijekom poslijepodneva očekuje se pad temperatura zraka.

U srijedu u Bosni očekuje se oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom te će biti osjetno hladnije. Poslije podne i krajem dana očekuje se postupan prestanak padalina i smanjenje oblačnosti. U Hercegovini vrijeme će biti malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura od nula do šest, na jugu do osam, a najviša dnevna od dva do osam stupnjeva Celzijusa.