Pater Ike Eltonu Johnu:

0
881

Elton John napao Rusiju. Riječima“, ističe pater Ike Mandurić komentirajući napad na Rusiju i istočnu Europu pjevača Eltona Johna s međunarodne konferencije o SIDA-i u Amsterdamu.

Pater Ike Eltonu Johnu: ‘Pozvao bih te da se pokloniš spomeniku hrvatskom vojniku, ali mi toga zbog komunističkih izdajica u vlasti, nemamo’

“Nego, idi ti lijepo i pokloni se pred prvim koji nađeš spomenikom američkom vojniku koji je za tebe i tvoj klavir umro. Usput, rado bih te pozvao da se pokloniš nekom spomeniku hrvatskom vojniku. Ali mi ti toga, na žalost, zbog komunističkih izdajica u vlasti, nemamo.”, poručuje pater Ike Mandurić, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

“Elton John napao Rusiju. Riječima.
Inače Elton je antimilitarist.
Baš me zanima kako bi on branio demilitariziranu Ameriku od aviona, bombi i raketa, ruskih?
Riječima?
Ili možda klavirom?
E moj John!
Nego, idi ti lijepo i pokloni se pred prvim koji nađeš spomenikom američkom vojniku koji je za tebe i tvoj klavir umro.
Usput, rado bih te pozvao da se pokloniš nekom spomeniku hrvatskom vojniku. Ali mi ti toga, na žalost, zbog komunističkih izdajica u vlasti, nemamo.
Zato, John, čim prije, kad se odmakneš od klavira, nađi neki spomenik …
i klekni načas…
To će ti biti životno djelo.”

Podsjetimo, britanski pjevač Elton John u utorak je napao Rusiju i istočnu Europu optuživši ih za “diskriminaciju homoseksualaca”, drugog dana međunarodne konferencije o SIDA-i u Amsterdamu.

> Elton John napao Rusiju i istočnu Europu: ‘LGBT zajednica ondje veoma teško živi’

Elton John, u “braku” je sa svojim partnerom Davidom Furnishem i u javnim svojim javnim istupima zagovara takozvana lezbijska, homoseksualna i transrodna prava. Dvoje njihove djece dobili su surogat majčinstvom od žene koja im je prodala svoje jajne stanice, koje su oplođene u laboratoriju, koja je iznijela trudnoću te mu za novčanu naknadu prodala djecu. Prije nekoliko godina, Eltona Johna njegov je bivši tjelohranitelj optužio za seksualno uznemiravanje.


* Mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Narod.hr

Izvor: narod.hr