Posjeta Borjane Krišto Bosanskom Grahovu: Položaj Hrvata ovog kraja i potencijali ovoga područja nastavljaju biti u fokusu svih naših politika na svim razinama vlasti

0
426

Nakon obilaska Bihaća i Unsko – sanskog područja te posjete Drvaru, Borjana Krišto kandidatkinja HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH u pratnji predsjednika HNS-a BiH dr. Dragana Čovića posjetila je i Bosansko Grahovo gdje je održan sastanak s dužnosnicima i kandidatima OO HDZ-a BiH Bosansko Grahovo.

“Hrvatski narod ima ustavno pravo odlučivanja tko će ga predstavljati u institucijama gdje se štite naša konstitutivna prava, kako u Predsjedništvu BiH, tako i u Domovima naroda. Sve institucije su koncipirane na ravnopravnosti, od Oružanih snaga do diplomatsko – konzularnih predstavništva. Duboko vjerujem u našu pobjedu i snagu našeg zajedništva, ovo su izbori kojima određujemo budućnost za sve generacije”, istaknula je Borjana Krišto prilikom svog obraćanja.

Područje Hercegbosanske županije i potencijali prostora Bosanskog Grahova će imati svu pažnju kako svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini, tako i investicijsku pažnju međunarodnih partnera.

Ogromni potencijali koje pruža Bosansko Grahovo nedvojbeno stvaraju uvjete za sve stanovnike ove općine, kao i infrastrukturna ulaganja u raznim oblastima gospodarstva.

Uz kandidatkinju HNS- BiH Krišto, predsjednika Čovića te dužnosnike HDZ-a BiH izvršne i zakonodavne vlasti, posjeti su nazočili i kandidati i nositelji lista, Mira Vujeva, nositeljica liste za Zastupnički dom PS BiH, Karlo Nevistić, nositelji liste za Parlamenta FBiH te Dragan Konta, nositelj liste za Skupštinu Hercegbosanske županije.