Thompson i prijatelji proslavili pobjedu ZDS u “Bojni Čavoglave”

0
788

Marko Perković Thompson sa svojim odvjetnikom Davorom Karačćem i u društvu Brune Esih i  Krešimira Kartela sinoć je i Splitu proslavio pravosudnu pobjedu  “Bojne Čavoglave” i pokliča Za dom spremni na početku te pjesme.


Veselo društvo pobjedu je proslavilo u  jednoj splitskoj konobi.

Visoki prekršajni sud je 3. lipnja 2020. na općoj sjednici svih sudaca odlučio da poklič “Za dom spremni” na početku pjesme “Bojna Čavoglave” Marka Perkovića Thompsona nije prekršaj protiv javnog reda i mira.

Odluka Visokog prekršajnog suda izazvala je brojne reakcije. Oni s desnice su oduševljeni i slave pobjedu (Pobjedu), a političari  i druge poznate osobe s ljevice su šokirani.

Predsjednica stranke Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih, uz čestitku Thompsonovom odvjetniku  i poznatom članu NHR-a, Davorinu Karačiću, taj dan nije krila oduševljenje

– Službeno je! Od danas bez straha od progona i s ponosom (što činili smo i prije) možete koristiti pozdrav HOS-a i svih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, napisala je Esih i objavila priopćenje Visokog prekršajnog suda.

Bruna Esih, Krešimir Kartelo i Davorin Karačić kandidati su Desne lige ( NHR, HSP i Generacija obnove) na ovim parlamentarnim izborima.

Bruna Esih je prva na listi u desetoj izbornoj jedinici, Kartelo je nositelj liste u prvoj izbornoj jedinici, a Thompsonov odvjetnik Karačić prvi je na listi u šestoj zbornoj jedinici.

Proslava i druženje s Tompsonom četiri dana uoči izbora vrlo je konkretna podrška popularnog pjevača kandidatima NHR-a

M.M. /Foto: privatni izvo