U srijedu donatorska večera za Laudato.tv, prvu obiteljsku televiziju u Hrvata

0
703

U srijedu 29. travnja o.g., s početkom u 20. sati, u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin, zakazana je donatorska večera Laudato.tv-a.

Cilj ove dobrotvorne večere je prikupljanja sredstava za pokretanje prve obiteljske televizije u Hrvatskoj, čiji se početak emitiranja očekuje koncem ove godine.

-Cijena po osobi je 200,00 kuna u Å¡to je uključena i konzumacija jela i pića, a tvrtke mogu zakupiti stol sa 10 mjesta – doznali smo od organizatora.

Svi koji nisu u mogućnosti doći a žele poduprijeti ovaj projekt mogu to učiniti putem žiro-računa Udruge Ime dobrote br. HR0223400091510603018 s pozivom na br. 1510-603-018 i naznakom za LaudatoTV.

U zabavnom dijelu večeri sudjeluju Klapa Janjevo, Mate Bulić, MiroslavŠkoro, The Messengers i Vizija band, a cijeli program vodit će Marin Periš.

O kakvom je projektu riječ, doznali smo od Ksenije Abramović, direktorice projekta u čijoj je produkciji nedavno snimljen film »In odium fidei – Iz mržnje prema vjeri« a u pripremi je i filmski uradak o Bleiburgu.

>>Ksenija Abramović: Ubijeni franjevci vjerovali su u Boga, a ne ‘bogove’ kapa petokraka

– LaudatoTV je obiteljska televizija u osnivanju kojoj je cilj promicanje pozitivnih vrijednosti i slanje jasne poruke optimizma svim generacijama kroz razne informativne, zabavne, glazbene, animirane, igrane i dokumentarne sadržaje – doznali smo od Ksenije Abramović, direktorice ovog projekta.

Sredstva prikupljena na ovoj Donatorskoj večeri, kako doznajemo, bit će uložena u opremanje studija, režije i uredskih prostorija Laudato TV te za financiranje vlastite produkcije, zakup satelitskog sustava, otkup stranih TV programa i slično.

U tijeku je proces opremanja TV studija u Hondlovoj ulici, kao i izrada nacrta novih emisija vlastite produkcije te prateća scenografija. Početak emitiranja televizijskog programa planiran je za kraj prosinca ove godine.

 

R.H.