Uskrsna čestitka predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka

0
652

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko čestitao je u subotu svim vjernicima i ljudima dobre volje Uskrs, zaželjevši da nas vjera u uskrsnuće ispuni novom snagom i odlučnošću u težnji za uspješnijom, pravednijom, radosnijom i ponosnijom Hrvatskom, u kojoj će svaki pojedinac moći dostojanstveno živjeti od svoga rada.
“Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, vječni simbol pobjede istine nad prividom, ljubavi nad mržnjom, ufanja nad zdvojnosti, života nad smrću. U obiteljskom okružju, u miru i toplini svoga doma, prisjetimo se svih potrebitih, svih obespravljenih i socijalno ugroženih, te neka nam uskrsli Krist bude nadahnuće da im iskreno pomognemo. U blagdanskom ugoÄ‘aju prisjetimo se i onih koji su svoje živote položili na Oltar Domovine, te svima nama omogućili da u miru i slobodi slavimo i ovaj Uskrs”, stoji u uskrsnoj čestitki predsjednika HDZ-a.

ZaželjevÅ¡i sretan i blagoslovljen Uskrs svim vjernicima i ljudima dobre volje, Karamarko je istaknuo. “Neka nas vjera u uskrsnuće ispuni novom snagom i odlučnošću u težnji za uspjeÅ¡nijom, pravednijom, radosnijom i ponosnijom Hrvatskom – Hrvatskom u kojoj će svaki pojedinac moći dostojanstveno živjeti od svoga rada”.

 

M.M. (bpz.ba)