Vraćanje na naslovnicu ZAGREB ODUŠEVLJEN: . To je METROPOLA

0
390

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić u srijedu navečer je u povodu završetka projekta izgradnje pet fontana na livadi uz Ulicu Hrvatske bratske zajednice, uz fontane, priredio koncert.fontane-otvorenje

Nastupili su Prljavo kazalište&Mladen Bodalec, Ivana Kindl, te orkestar i solisti Kazališta Komedija pod ravnanjem Krešimira Batinića: Renata Sabljak, Sandra Bagarić, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i Adalbert Turner Juci. Osim na glazbi naglasak je bio ‘i na igri vode i svjetlosti’ jer su skladbe pratile svjetlosne projekcije povijesnih vizura Zagreba na fontanama te laserski show

Zamoljen od novinara da objasni nadimak ‘Jimmy Fontana’, što mu ga je dao Milanović,Bandić je rekao da to trebaju pitati one koji su mu ga nadjenuli, ali odmah i dometnuo kako je ‘zgodno’.

88b9ab9bf063dc1ac482dadd394d856d1

‘Zgodno je. Na primjer, kad bi mene pitali kako bih nazvao čovjeka koji je mene podario umjetničkim imenom ‘Jimmy Fontana’, ja bih ga nazvao ‘Zoki Banana’ jer kakvu je Hrvatsku ostavio nakon četiri godine Vlade, on zavrjeđuje ime ‘Zoki Banana’, istaknuo je Bandić.

Na pitanje kako komentira primjedbe da je večerašnji događaj njegov predizborni skup od 30 milijuna kuna, Bandić je odgovorio da je sve što je on napravio u Zagrebu predizborno. ‘Ali, najbolje moji sugrađani znaju što je to’, rekao je.

Zagrepčani su su bili oduševljeni: “Znam da je ovo zapravo predizborni skup, ali organizaciji svaka čast, svjetla, način na koji su namjestili mlazove, laseri, jednostavno, odlično. To je Materopola, Bandiću svaka čast! komentirali su okupljeni .