BOG NAM GOVORI? Križevi i anđeli prikazuju se na nebu diljem SAD-a!

0
1048
Autor: Z. K.

Može biti slučajnost ali…

Pokazuje li Bog znakove na nebu? – ovo pitanje postavio je velik broj ljudi na društvenim mrežama kada je fotografkinja  Amy Langley na svom Facebooku objavila čudesne fotografije. Nekoliko neobičnih fotografija  zabilježili  su i drugi fotografi diljem SAD-a, od New Yorka do Havaja a  na nekima su anđeli i križevi, piše portal WND.

znak1

Biblija koristi termin jutarnjeg sunca kada spominje božanska bića – anđele i samoga Boga.

Pad Lucifera zabilježen je u Starom zavjetu na sljedeći način: ”Kako pade s nebesa, Svjetlonošo, sine Zorin? Kako li si oboren na zemlju, ti, vladaru narodâ?” (Izaija 14,12)

A Isus govori o sebi u Otkrivenju: »Ja, Isus, poslah anđela svoga posvjedočiti ovo po crkvama. Ja sam korijen i izdanak Davidov, sjajna zvijezda Danica.« (Otkrivenje 22,16)

Upravo zbog toga njeni prijatelji  bili su  zaprepašteni, govoreći joj kako je upravo fotografirala ”anđela”.

Langley je za portal WND rekla kako je u 7:15 ujutro snimila izlazak sunca dok je stajala ispred auta. Tog istog jutra je Mechaele Loraff u Buchananu, Michigan, snimila fotografiju koja izgleda poput križa, kao i Erika Redner Winn iz New Yorka.

znak2

“Nisam ništa primijetila kada sam fotografirala. Bila sam usredotočena na izlazak sunca i zrake svjetlosti koji su se dizale. Oblak koji se reflektirao na izlazak sunca bio je bonus.”, izjavila je fotografkinja, piše Novi život.

znak3

Mnogi sumnjaju da ovakva pojava nije slučajnost, te da je riječ i o svojevrsnim znakovima na nebu i Božanskim objavama kao upozorenjima, u svakom slučaju fotografije su prelijepe. bpz.ba