ČUDO MEĐUGORJA: Dječak ozdravio od raka!

0
583

Stephen Reilly, 11-godišnjak, vodio je bitku sa rakom kostiju više od 5 godine, ali je ozdravio samo nekoliko tjedana nakon posjeta Međugorju!

Njegova obitelj se kune da je čudesno ozdravio nakon posjetu religioznom selu u Hercegovini. Njegov otac Michale, iz Eyrecourta, kaže: “Stephen je imao 6 godina kad mu je dijagnosticirana bolest, vrlo progresivna vrsta raka kostiju, kod njegovog desnog koljena u travnju 2011. godine. Prošao je 8 mjeseci tešku terapiju, i imao je operaciju kako bi otklonio tumor. U prosincu 2012. godine, dok je prošao operaciju, počeo je krvariti, i skoro smo ga izgubili!

Tijekom sljedećih tjedana, njegova noga je počela oticati, i doček Nove Godine smo opet imali u Gospinoj dječjoj bolnici, gdje smo saznali da se rak vratio. Nakon dva danja testiranja, doktor nam je rekao da se rak proširio!” Stephanova desna noga je amputirana u siječnju 2013. godine. Dva tjedna poslije, doktori su pronašli još jedan tumor koji mu se pojavio, ali Michael i njegova žena nisu odustajali od nadanja, i odlučili su Stephana odvesti u Međugorje.

Michale je rekao za Connacht Tribune:

“Moja žena Nora je čekirala karte za put i mi smo tamo otišli u travnju 2013. godine. Kad smo došli tamo, nosio sam ga u mojim rukama na Brdo Ukazanja, gdje je područje vrlo neprohodno i teško se za popeti do mjesta gdje se Gospa ukazuje. Iduće jutro pridružio sam se grupi hodočasnika u polasku na brdo koje se zove Križevac, koje je visoko oko 500 metara, i puno je teže se popeti na njega. Ja sam imao obećanje da ako Stephan ikada preživi , da ću ga odvesti na vrh!”

Tijekom penjanja, Stephen je rekao svojim roditeljima kako je vidio da se da se kip Gospe miče, a Michael je rekao da vidio nekakvu vrstu svjetlosi, koja je poput velike ruke prešla preko Stephanove glave!
Manje od tjedan dana nakon povratka kući, Stephanovi nalazi su pokazali veliki napredak. Njegovo stanje se i dalje sve više poboljšavalo, sve dok se prije 2 mjeseca i službeno proglasilo: “Stephan je pobijedio rak!”

Dana 30. travnja, Michael i njegov sin su se vratili u Međugorju, baš kao i što je obećao onoga dana kad je bio ovdje. Presretni otac je rekao: “Ja sam na neki način obećanje svoje ispunio, jer se Stephen na Križevac popeo sa štakama, ali samo sa jednom nogom. Samo sam mu pomogao na nekim vrlo pristupačnim mjestima, gdje sam mu pružio ruku!”

medjugorje-info.com