ELVIS DUSPARA – Nova religija: Obavezno cijepljenje?

0
787

Radi li se kod obaveznog cijepljenja o najobičnijoj religiji u koju njene pristalice vjeruju bez ikakvih valjanih argumenata?

Neki dan čitam da se pojavila nova misteriozna bolest od koje se umire u roku od 24 sata. Vijest potpisuje HINA što bi prosječnom čitatelju trebalo biti dovoljno da ne provjerava dalju informaciju jer je HINA ipak neki provjereni novinski servis. No, javlja HINA da je u Nigeriji umrlo 17 ljudi od te smrtonosne bolesti i da su simptomi: glavobolja, gubitak pamćenja, gubitak težine i gubitak vida.

Vjerojatno su se mnogi poplašili kada su pročitali tu vijest, jer ne bi se valjda HINA spustila na razinu kokodakanja jer je to ipak “ozbiljna” novinska kuća.

No, meni je ova vijesti izgledala kao oni testovi inteligencije u kojoj od vas traže da izbacite uljeza.

Ako netko nije primjetio jedan od simptoma je i gubitak težine! Dakle, čovjek se zarazi s tom nekom misterioznom bolesti i u roku od 24 sata umre, a pri tome je izgubio toliko na težini da je to vidljivo?! Pa, kako se to gubi tolika težina da se može primjetiti i koliki je to gubitak težine? Kilogram? Dva? Pet???

Znam ljude koji se bore s težinom, ali ne znam nikoga da se svaki dan važe na vagi kao što znam ljude koji su dehidrirali i opet nisu izgubili nešto vidljivo na težini. Za izgubiti na težini je potrebno mnogo više nego 24 sata kao što nam javlja HINA, a da bi to bilo vidljivo.

Znam da se ponavljam, ali pokušavam dočarati što nam rade. Proizvedu vijest kojom žele plašiti narod i onda ti objave da postoji neka smrtonosna bolest od koje se umire u roku od 24 sata, a jedan od simptoma je da imaš gubitak težine?!

Moguće je da pripremaju teren kao i svih ovih godina s nekim novim “cjepivom” koje će vam “spasiti” život.

Pa, tko im više vjeruje? Jel’ se sjeća tko ptičje gripe? A svinjske? Da ne pričamo o eboli… gdje je ta epidemija kojom plaše narod da bi se išao cijepiti?

Što nitko ne pravi probleme oko obične gripe od koje, koliko je meni poznato, godišnje umire oko 500.000 ljudi? Možda zato što smo naučeni da je gripa bolest kao i svaka druga. Naravno, svaka bolest se može zakomplicirati, ali…

Iz razgovora s pristalicama cijepljenja redovito čujem da cjepivo ne stvara stalni imunitet. Ovdje se postavlja pitanje, stvara li cijepljenje uopće ikakav imunitet. Naime, u telefonskom razgovoru mi je dr. Lidija Gajski rekla da ne postoji dovoljna količina znanstvenih istraživačkih studija koja govori da je cijepljenje korisno i sigurno!

No, čak i ako stvara privremeni imunitet, postavlja se pitanje zašto oni roditelji koji su toliko zabrinuti za svoju djecu ne cijepe sami sebe.

Ne znam da li sam dovoljno jasan, ali roditelji koji cijepe svoju djecu su isprepadani od djece koja nisu cijepljena?!

Prvo, zašto su isprepadani ako su cijepili svoju djecu? Pa, njihova djeca su cijepljena i ne bi trebali imati straha, zar ne?

Drugo, zašto ne razmišljaju mogu li oni dobiti tu neku “strašnu” bolest koju je puno bolje dobiti kao dijete nego kao odrastao čovjek? Zašto sebe ne cijepe?

Recimo, rubeola, koja je potpuno bezvezna bolest kod koje se djetetu malo zarumene obrazi i malo mu otekne grlo je vrlo opasna kod žena koje su trudne. U prvom tromjesečju, ako trudnica dobije rubeolu postoji velika opasnost po njeno dijete u trbuhu.

E, mene zanima, zašto ne znam niti jednu trudnicu koja se cijepi protiv rubeole??? Zašto trudnica misli da je zaštićena zato što su druga djeca cijepljena? Do sada sam pitao niz žena jesu li cijepljene protiv rubeole, ali niti jedna mi nije znala odgovoriti na to pitanje?! Pogotovo ostanu zatečene one koje su zgrožene time što neka djeca nisu cijepljena protiv rubeole. Redovito mi krenu kokodakati o opasnosti rubeole ako je trudnica dobije. No, kada je pitam zašto nije sebe cijepila kada je bila trudna, ostane bez teksta. Jer u njihovom stanju svijesti opasnost su samo necijepljena djeca?! Nikako ne može biti opasan onaj kojemu cjepivo više ne vrijedi i koji niti ne razmišlja o cijepljenju samoga sebe.

Dakle, ako si toliko isprepadana da ne bi slučajno dobila rubeolu, a misliš da bi je mogla dobiti, e, pa ti se onda i cijepi. Ali, nemoj siliti roditelje djece da riskiraju autizam svoje djece zato što ti misliš da rubeolu možeš dobiti samo od necijepljene djece.

Kada će biti uvaženi prigovori roditelja koji odbijaju cijepiti svoju djecu. Ti roditelji niti su glupi, niti neobrazovani… oni samo imaju niz pitanja. Ako imamo mlijeko koje može trajati par dana, zašto ne bismo imali cjepivo koje isto toliko traje? No, dodaju se aditivi koji mogu biti opasni, pa čak i smrtonosni. Ne izmišljam nego podatke vadim iz Liječničkih Novina koje su strukovna novina Hrvatske liječničke komore. Već sam neke stvari spomenuo u tekstovima “Cijepiti ili ne? Što kaže struka?” i “Ako ne želite cijepiti svoje dijete, Zakon je na vašoj strani?!” pa da se ne ponavljam ovdje.

Razgovarao sam s cijelim nizom doktora i niti jedan, ali niti jedan mi nije dao valjane odgovore na cijeli niz mojih pitanja. Pa, nisam ja kriv Å¡to postavljam pitanja na koja oni ne znaju odgovor.

Zapravo sam sve više spreman vjerovati da je dr. Lucija Tomljenović u pravu kada kaže da se kod obaveznog cijepljenja radi o slijepoj religiji u koju njene pristalice vjeruju bez ikakvih valjanih argumenata. Dr. Lucija Tomljenović dodaje da takvoj slijepoj religiji nije mjesto u bilo kojoj ozbiljnoj znanosti, a pogotovo ne u medicini!

Za one koji ne znaju, dr. sc. Lucija Tomljenović radi na Sveučilištu British Columbia u Vancouveru i sfera njenog uskog istraživanja usredotočena je na objašnjavanje mehanizama kojima cjepiva i kemijski dodaci cjepivima mogu izazvati neurološke i autoimune bolesti. Također radi na razvijanju novih protokola temeljenih na biomarkerima koji bi omogućili utvrđivanje moguće povezanosti ozbiljnih, štetnih pojava nakon cijepljenja sa samim cijepljenjem.

– Neki kažu da je najveće dostignuće u medicini donijelo cijepljenje. – pokuÅ¡ala mi je poentirati jedna doktorica s kojom sam razgovarao.

– Neki kažu da je najveće dostignuće u medicini bilo uvoÄ‘enje vodovoda. – odgovorio sam na taj njen “stručni odgovor” u kojem ona kao argument spominje “neke” koji kažu.

Ima još nešto, kao što su se pristalice sekte evolucionista uvukli među katolike i truju čisti katolički nauk, tako su se i pristalice obaveznog cijepljenja sve više razmahali među katolicima.

Možda će ovaj tekst potaknuti Glas Koncila kao “novo lice crkve” da još jače šire svoje neprovjerene informacije kojima napadaju na katolike.

Ako je nekome sada skočila žila ljutica što sam spomenuo Glas Koncila, bolje da piše “novom licu crkve” i pita ih koji su to silni dokazi za evoluciju koju su tako bahato promovirali. Neka ih pita zašto nema niti jednog teksta koji ukazuje da je Bog Stvoritelj onako kako već dva tisućljeća naučava Katolička Crkva!

S obzirom da je Glas Koncila isto jedan od promotora obaveznog cijepljenja, pa su objavili “katoličkog” doktora koji umjesto: “Svet! Svet! Svet!” viče: “Cijepiti! Cijepiti! Cijepiti!” postavlja se pitanje koliko im je stalo do istine i hrvatske djece?

Trebam li spomenuti i Hrvatski “katolički” radio koji također fanatično promovira evoluciju, a u zadnje vrijeme kako čujem i prisilno cijepljenje naše djece?!

S obzirom da nisam pripadnik majmunologije nego Katoličke Crkve i s obzirom da nisam majmun kako me žele uvjeriti iz “novog lica crkve” nego katolik koji je otkupljen u Krvi Isusa Krista nema mi druge nego držati se upute Svetog Pavla Apostola iz 1. poslanice Solunjanima 5,21-22: “Sve provjeravajte: dobro zadržite, svake se sjene zla klonite Elvis Duspara