Predsjednik Županijskog odbora u ZDŽ-u je Ivo Tadić iz Žepča

0
339

Županijski odbor HDZ BiH ZDŽ-a održao je konstituirajuću sjednicu u novom sazivu na kojoj je za predsjednika izabran Ivo Tadić iz Žepča, a članovi su Zdravko Marošević iz Vareša, Pero Mamić iz Maglaja, Damir Jukić iz Žepča, Sandra Komšo iz Kaknja i Anto Pešić iz Tešnja. Nakon održanih izbora u temeljnim ograncima i općinskim organizacijama, HDZ BiH ZDŽ-a je među prvim odborima koji je već okončao ove aktivnosti u BiH prije razdoblja godišnjih odmora. Izbori u osam općinskih organizacija unutar ZDŽ-a odredili su kandidate za Županijski odbor koji trenutačno ima 23 člana, od kojih je 19 birano, a četiri člana ulaze u ŽO po dužnosti.

“Možemo biti zadovoljni svojom pozicijom u ZDŽ-u jer se politička scena stabilizirala, iako ima nekih odreÄ‘enih zamjerki koje se povremeno javljaju s odreÄ‘enim problemima, kao Å¡to su nametnuti problemi oko obrazovanja u Usori”, rekao nam je predsjednik Ivo Tadić.

U radu izborne skupštine HDZ BiH ZDŽ-a sudjelovalo je 110 izaslanika koji su za članove Nadzornog odbora izabrali Kristinu Sinanović iz Zavidovića, Marka Zelića iz Maglaja i Jozu Grgića iz Usore.

Na unutarstranačkim izborima koji su provedeni u OO HDZ-a BiH potvrđeni su dosadašnji predsjednici, izuzev u OO Maglaj gdje je za predsjednika izabran Pero Mamić. (enb) bpz.ba