U Širokom Brijegu održana ‘Plava noć’ koja je privukla veliki broj prijatelja kluba s Pecare

0
728

Tradicionalna Plava noć u Širokom Brijegu (hotel Park) je uvijek ponovno okupljanje prijatelja koji žele pomoći ili odati priznanje ovom poznatom hercegovačkom premijer ligašu. I ovu godinu u Široki je stigao veliki broj uzvanika koji su došli na ovo klupsko druženje. Za ovu priliku, pored domaćih političara i gospodarstvenika (Bariša Čolak, Denis Lasić, Slađan Bevanda), stigli su i zastupnici u Hrvatskom saboru Milijan Brkić i Ivan Šuker. Uz širokobriješkog gradonačelnika Miru Kraljevića vidjeli smo i Ivana Penavu gradonačelnika Vukovara i još mnoge druge…

Svojim sportskim uspjesima i konstantnim nastupima u europskim kvalifikacijama NK Široki Brijeg je odavno postao prepoznatljivo sportsko ime u regiji. Nekada „maleni“ Široki Brijeg izrastao je u „veliki“ Široki Brijeg prema čijim uspjesima svaki suparnik izriče poštovanje. Da je tako potvrdila je i večerašnja tradicionalna „Plava noć“ u širokobriješkom hotelu „Park“.

U zabavnom dijelu programa nastupila je ženska klapa Diva, tamburaški sastav Domano te humorist Frano Vukoja, a također je bila organizirana i bogata tombola čija je glavna nagrada bila put u Rim. Među nagradama bili su i artikli iz Fan shopa NK Široki Brijeg koje su gosti mogli kupiti tijekom ”Plave noći”.

Pogledajte nekoliko fotografija u nizu koje je za čitatelje ABCportala snimio Ivan RAMIĆ


TAGOVI