: Završila na Rebru, vratila joj se neurološka bolest!

0
485
08.08.2015., Tisno - Na Trgu Rudina u sklopu sportsko-zabavnog megaspektakla 10. Medjunarodne trke tovarov (10. Medjunarodne utrke magarace) odrzan koncert Danijele Martinovic. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Danijela je rekla kako je prvi napadaj vertiga imala prije prije godinu dana i tri mjeseca.

Poznata pjevačica Danijela Martinović održala je koncert u Tisnom, na tamošnjoj desetoj Međunarodnoj utrci tovara. Danijela je koncert odradila profesionalno jer nitko nije mogao pomisliti da je jedva stajala na nogama.

”Ma, mogu i bombe s neba padati, ali ja moram održati svoj koncert i ne smijem iznevjeriti svoju publiku”, kaže Danijela koja je na nastup u Tisnom došla ravno iz bolničke sobe na zagrebačkom Rebru, gdje je dva dana bila hospitalizirana radi poremećaja orijentacije u prostoru.

Danijela je rekla kako je prvi napadaj vertiga imala prije prije godinu dana i tri mjeseca, no to je nekako sanirala te je nastavila normalno živjeti sve do posljednjeg puta kada ju je napadaj uhvatio u zagrebačkom stanu.

”Sve to dogodilo se dok sam bila sama doma, a u prvom se trenutku nisam mogla ni sjetiti koga bih mogla nazvati. Ovo je vrijeme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih mobitela. Jako mi se vrtjelo, imala sam osjećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to mrvicu smirilo, sjetila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osjećam, istog mi je trenutka rekla da ne smijemo čekati i da moramo požuriti do bolnice”, priča Danijela, koju su nakon pregleda neurolozi odlučili hospitalizirati, piše bpz.ba