Ivan Rakitić primio Vatrena krila i donirao Vukovar

0
820

KLUB navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni za najsrčanijeg reprezentativca u prošloj godini izabrao je Ivana Rakitića, kojemu je ta nagrada uručena u utorak, na svečanosti u Osijeku

Predsjednik Kluba navijača Uvijek vjerni Vlado Marić istaknuo je kako se navijači istinski veselimo odlasku na Europsko prvenstvo u Francusku i navijanju za Hrvatsku, a da od reprezentativaca i izbornog stožera očekuju puno.

Zahvalivši se na nagradi Rakitić je istaknuo kako je primiti ovakvu nagradu od navijača vrlo poseban trenutak.

‘Htio sam igrati sutra i u subotu, na žalost ozljeda to ne dopušta, ali uvijek ću igrajući za reprezentaciju dati sve od sebe. Nemojte sumnjati u nas, dat ćemo sve od sebe, uložit ćemo sve što možemo kako bi u Francuskoj bili što bolji i uspješniji,’ poručio je Rakitić.

Nagradu Kluba navijača za životno djelo dobio je nekadašnji igrač i trener NK Osijek Ivica Grnja, a nagrada Nada godine pripala je mladoj reprezentaciji do 17 godina, za nastup na svjetskom prvenstvu u Čileu.

Na kraju svečanosti Ivan Rakitić uručio je vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi ček na iznos od 75 tisuća kuna, namijenjen obnovi vodotornja u Vukovaru.

M. R. Foto:pxl bpz.ba