Željko Komšić nije dobrodošao u općinu Grude

0
551
Željko Komšić nije dobrodošao u općinu GrudeNakon što su studenti Sveučilišta u Mostaru Željka Komšića proglasili “personom non grata”, sve je jasnije da nelegitimni predstavnik hrvatskog naroda u BiH, kojem su pobjedu donijeli Bošnjaci, neće biti dobrodošao ni drugdje gdje su Hrvati u većini.

 

Nakon izborne pobjede Komšić je dao intervju za jedan portal gdje je izdvojio nekoliko hrvatskih i srpskih općina i gradova te najavio da ga žitelji tamošnjih mjesta mogu očekivati. Tako je spomenuo među hrvatskima i općinu Grude u kojoj je Dragan Čović osvojio 91 posto glasova a on samo 0,66 posto.

 

Na najavu njegovog dolaska reagirao je načelnik općine Grude Ljubo Grizelj koji mu je poručio da, s obzirom na način na koji je izabran, on kao član Predsjedništva BiH nije dobrodošao u Grude. – Hrvati su u svim općinama i gradovima u kojima su većinski narod izabrali za svog člana Predsjedništva Dragana Čovića.
Željko Komšić je treći put uzurpirao ono što mu ne pripada i ne treba dolaziti jer mu mi nismo spremni izraziti službenu dobrodošlicu. On nije legitimni predstavnik Hrvata Bosne i Hercegovine, tako ni općine Grude. Za nas je to, temeljem 90,82 % volje birača općine Grude, Dragan Čović i njemu ćemo prvom prigodom izraziti najsrdačniju dobrodošlicu – kazao je za Grude.com grudski načelnik Ljubo Grizelj.